Tømrer Kurt Kirkegaard fejrer 40 års jubilæum

Tømrermester Kurt Kirkegaard kan i år fejre 40 år som selvstændig. Han startede tømrerfirmaet Kurt Kirkegaard A/S op i en garage i Krogager og er i dag fortsat en ihærdig tømrer.

Tømrer optegner med blyantFra begyndelsen ansatte Kurt Kirkegaard en tømrerlærling og en svend, men siden dengang han etablerede sit firma, er der sket meget.

Virksomheden har uddannet omkring 70 tømrer og har dermed også taget et stort ansvar for at sikre lærlingepladser gennem årene.

Gennem årene har Kurt Kirkegaard A/S udført både små og store byggeopgaver lige fra mindre reparationer til større fag- og hovedentrepriser.

Fra garagen til et tømrerfirma med to afdelinger

Udviklingen, som virksomheden har været igennem, har betydet, at Kurt Kirkegaard A/S i dag består af to forskellige afdelinger. Den ene er en tømrerafdeling, der beskæftiger 20 ansatte, som udfører byggeri af enhver størrelse. Den anden er et inventarsnedkeri ved navn Kirkegaard Design med 18 ansatte. På inventarsnedkeriet bliver der fremstillet specialinventar, som bliver designet og fremstillet efter den enkelte kundes ønsker.

Nogle af grundene til, at tømrerfirmaet har opnået denne positive udvikling har været Kurts passion for tømrerfaget, de mange engagerede medarbejdere gemme årene, samt at der, uanset hvilken opgave der har været tale om, har været fokus på høj kvalitet, seriøsitet og personlig service.

Byggeprojekter for private og erhvervskunder

Har du planer om et byggeprojekt, er tømrerfirmaet Kurt Kirkegaard A/S klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring i at udføre byggeopgaver som både totalentreprenør og hovedentreprenør, har tømrerfirmaet den rette viden og ekspertise, der skal til for at udføre dit byggeprojekt fra idé til det færdige resultat

Kurt Kirkegaard A/S løser byggeopgaver for både private og erhvervskunder. Tømrerfirmaet kan blandt andet hjælpe dig med nybyggeri, udskiftning af vinduer og døre, renovering eller udskiftning af tag, industribyggeri, om- og tilbygning af huse og meget mere.