Schmidt Køkken bringer solid kvalitet ind i private hjem

Franske Schmidt er en af Europas største køkkenkæder, der har stor succes med at skabe skræddersyede løsninger til private hjem. Det er især virksomhedens fokus på miljøet og det høje kvalitetsniveau, der gør køkkenløsningerne populære i hele Europa.

køkken fra SchmidtSchmidt Køkken er en succesfuld historie om en familieejet virksomhed gennem tre generationer.

For Schmidt er miljø, kvalitet og bæredygtighed derfor nøgleord i tilgangen til arbejdet med at fremstille unikke og skræddersyede køkkener.

Alt bliver derfor udført med tanke på vores efterkommere, især hvad angår kvalitet i produkterne samt miljø, natur og fælles fremtid.

Helt fra starten har virksomhedens ønske været at tilbyde solid kvalitet til private hjem. Det er netop dette ønske og måden at drive forretning på, der er gået i arv gennem generationerne. I løbet af årene er dette kun blevet styrket ved hjælp af optimering af processer, der tager hensyn til miljøet og har til formål at gøre Schmidt Køkken til den foretrukne leverandør af nye køkkener.

Bæredygtighed og kvalitet i fokus

Schmidt Køkken er lig med bæredygtighed og kvalitet. Det er netop disse to nøgleord, der bliver lagt vægt på ved enhver løsninger, Schmidt tilbyder. Fra generation til generation har virksomheden gjort alt for at bevare naturen, blandt andet ved at sikre, at produktionen ikke tærer på miljøet.

Alle køkkener bliver fremstillet af naturlige materialer og for at sikre bæredygtigheden og den miljøvenlige produktion, kommer alt træet til køkkenerne fra bæredygtig skovdrift. På den måde er Schmidt med til at belaste miljøet mindst muligt – både når det gælder produktion og transport af deres køkkener.

Det høje fokus på kvalitet falder også godt i spænd med den bæredygtige og miljøvenlige produktion. Derfor består Schmidts køkkener af tykkere plader, naturmaterialer, ekstra holdbare hængsler og kvalitetshvidevarer, der sikrer kunderne lækre og holdbare køkkenløsninger.

Få inspiration til dit drømmekøkken

Går du selv med tanker om at forny dit nuværende køkken, eller er du i gang med et nybyggerprojekt, hvor du skal have et helt nyt køkken, kan med fordel følge Schmidt Køkken på Facebook. Her kan du lade dig inspirere af køkkenkædens opslag, billeder og videoer, der giver dig indblik i de unikke og skræddersyede løsninger, som Schmidt tilbyder, når det gælder indretning af private hjem.