Branche.dk er din kilde til nyheder om iværksætteri og karriere

Velkommen til Branche.dk, et onlinemedie, der er målrettet iværksættere og karrieremennesker. Her finder du nyheder fra et bredt udsnit af brancher, samt rådgivning og tips til håndtering af forskellige karriererelaterede udfordringer og problemstillinger.

Hos Branche.dk bestræber vi os på at holde dig opdateret om nye trends og tendenser, og vores mål er at klæde dig bedst mulig på til netop dit karriereliv.

Det er muligt for din virksomhed at få oprettet en virksomhedsprofil her på branche.dk, der åbner op for efterfølgende mulighed for løbende udgivelse af branchenyheder – såfremt du sender dem til godkendelse hos redaktionen.

 

Ydelser og priser:

Oprettelse af virksomhedsprofil: 3500,- ekskl. moms
Du vil blive fundet på de kategorier, du vælger og stå som afsender for de nyheder, du indsender. Medsend gerne et logo, vi kan lægge op på din profil sammen med en kort beskrivelse af virksomheden. Ring til os for at høre mere.

Efterfølgende udgivelse af nyheder: 1500,- ekskl. moms
Ring til os for at høre mere.

Hvis du vil høre mere om branche.dk og eventuelle muligheder for samarbejde er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt via nedenstående:

Branche.dk
Fredensgade 7
6000 Kolding
redaktion@branche.dk

Branche.dk holder lukket på helligdage såvel som juleaftensdag og nytårsaftensdag.